ŠKOLA RONJENJA – CENTAR VENERA
Paket Aktivnosti

Ronilački centar Venera je dio Resnik hoteslkog naselja, samo kilometar od zračne luke Split. Centar je osnovan 2002. godine, ali zbog povećanog interesa u posljednje tri godine, profilirao se kao centar koji pokriva područje Splita, Kaštela i Trogira. Smješten na 100 četvornih metara, odmah pored hotelske plaže i caffe bara Fjaka, otvoren je tijekom cijele godine. Funkcionira kao "PADI odmaralište" te "Aqua Lung partner - Centar" i raspolaže ovlaštenom opremom Aqua Lung, Apeks, Mares i Seac sub. Organiziramo svakodnevne ronilačke izlete na području otoka Čiovo, Brača, Šolte, Drvenika ....

Nazovite nas

Pravila & Uvjeti: Molimo kontaktirajte nas ako želite organizirati paket ronilačkih aktivnosti. Želimo biti sigurni da će Vaš odmor biti jedan od onih za pamćenje!

Hotelski Restoran

Restoran sa terasom nalazi se iznad morske obale, što omogućuje organizaciju raznih događanja. Uživajte u prekrasnom pogledu na more dok jedete obroke, pijete kavu ili jednostavno uzimate pauzu za popiti piće nakon nekih od aktivnosti iz hotelske ponude. Klimatizirani restoran s terasom nije jedini u hotelu. Tu je i grill restoran i caffe bar na plaži. Hotelski restoran je također na raspolaganju za vjenčanja i razne događaje s mogućnošću da prihvati 200-250 gostiju.

Vidi Restoran

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Hotel Resnik. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site